divendres, 14 de febrer del 2014

Jornades sobre la llicència esportiva única

Barcelona acull unes jornades sobre la llicència esportiva única


L’Hotel Gran Marina de Barcelona acull, els propers dijous i divendres 21 i 22 de febrer, unes jornades sobre la llicència esportiva única, organitzades per la Real Federación Española de Tenis (RFET) i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) , la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Real Federación Española de Futbol (RFEF) i Hotusa. Aquestes jornades congregaran als màxims experts en aquest polèmic i no consensuat projecte de llei, promogut pel Consejo Superior de Deportes (CSD).

Durant la tarda de dijous i el matí de divendres es realitzaran diverses conferències per part d’experts en la matèria on s’explicarà i s’analitzarà la llicència esportiva única. Les jornades finalitzaran amb una taula rodona sobre ‘Encerts i crítiques al nou model de llicència esportiva única. La transparència’.

Per assistir-hi call confirmar a carmen.sanchez@rfet.es. Les jornades tenen un cost de 12,20 euros i les places són limitades.
Copyright © 2014 Unió de Federacions Esportives de Catalunya, All rights reserved.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada