divendres, 7 de febrer del 2014

Benvinguts al portal de la FCOC sobre el tema de la Llicència única

Encetem un portal dedicat exclusivament al tema de l'avantprojecte de llei de racionalització del sector públic i altres mesures de reforma administrativa -aprovat al consell de ministres del passat 17 de gener de 2014- i que inclou la modificació de la Ley del Deporte de 1990 introduint la llicència única esportiva.

El text aprovat pel govern espanyol adopta les mesures legislatives necessàries per implantar algunes de les recomanacions de l'informe de la Comissió per la Reforma de l'Administració (CORA) tant per a la reordenació del sector públic institucional, com en altres àmbits de l'activitat administrativa; tot dins del marc de l'esforç per assegurar l'estabilitat pressupostària i la sostenibilitat i eficiència del sector públic.

En l'àmbit esportiu, el text implanta una llicència esportiva única que, un cop obtinguda, habiliti al seu titular per participar en qualsevol competició oficial, qualsevol que sigui l'àmbit territorial.  

La pàgina del Congreso per aquesta tramitació és Proyecto de Ley de racionalización del sector público y otras medidas de reforma administrativa. (121/000079) 
 
El text íntegre que ha entrat a tramitació el teniu en el següent arxiu PDF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada